Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O nouă metodă de furt șochează România. Mare atenție!

Sunday, 10 January 2016, 13:42 Sursă: REALITATEA.NET

Un tânăr din Vaslui care a tâlhărit cel puţin patru femei din Iaşi, după ce le pulveriza spray lacrimogen în ochi, a fost prins de poliţişti. Hoţul are vârsta de 19 ani.

„Poliţiştii ieşeni au identificat un tânăr bănuit de comiterea a patru infracţiuni de tâlhărie, victime fiind femei cu vârste cuprinse între 20 şi 50 de ani. La data de 7 ianuarie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au identificat un tânăr în vârstă de 19 ani, bănuit de comiterea în perioada noiembrie 2015 - ianuarie 2016 a patru infracţiuni de tâlhărie, victime fiind femei cu vârste cuprinse între 20 şi 50 de ani. În fapt, bărbatul este bănuit că ar fi smuls poşetele victimelor prin folosirea unui spray lacrimogen, în timp ce acestea se deplasau pe raza municipiului Iaşi la ore târzii“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru infracţiunea de tâlhărie, iar cercetările vor fi continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a hoţului.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL