Gospodărie evacuată și trafic restricționat în Sibiu: o stâncă ar putea să cadă de pe un versant

Tuesday, 02 August 2016, 23:00 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, traficul pe drumul judeţean 106 E a fost restricţionat, din cauza unei stânci care ar putea să se desprindă de pe versantul din apropierea drumului.

”În localitatea Tilişca, pe DJ 106 E,  o bucată de stâncă riscă să se desprindă şi să cadă punând în pericol viaţa trecătorilor şi o gospodărie situată în imediata apropiere a zonei menţionate”, au anunţat reprezentanţii ISU Sibiu, potrivit News.ro.

În urma evaluării situaţiei la faţa locului s-a decis, pe lângă restricţionarea traficului, şi evacuarea a două persoane care locuiesc într-un imobil din zonă.

”Recomandăm şoferilor folosirea rutei alternative pe itinerariul DJ 106 G Poiana Sibiului-Dobârca”, au mai spus reprezentanţii ISU.

Potrivit acestora, situaţia creată va fi dezbătură, miercuri, în şedinţa Comitetului Judeţean de Urgenţă Sibiu care se va reuni la sediul Prefecturii Sibiu.

Specialiştii iau în calcul deplasarea unor utilaje de mari dimensiuni la locul incidentului pentru distrugerea stâncii şi înlăturarea acesteia.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL