Coronavirus - România: 492211 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

O elevă şi-a RUPT un dinte într-un corn primit de la şcoală. Cât de vechi ar fi fost cornurile

Tuesday, 14 November 2017, 19:19 Sursă: REALITATEA.NET

Directorul Colegiului Economic ”Pintea Viteazu” din Cavnic, Marin Borcut, a declarat că din spusele șoferului care a distribuit cornurile a reieșit că produsele ar fi fost făcute sâmbătă, cu trei zile înainte.

”Am avut probleme cu cornul primit în cadrul programului Laptele și cornul, chiar în prima zi a începerii acestui program. Unei eleve din clasa pregătitoare de la unitatea noastră i-a căzut un dinte când a mușcat dintr-un corn primit, care era tare. Cornul a fost de vină, era atât de tare că dacă dădeai cu el de masă suna ca și lemnul. Interesant este că la alte unități au fost distribuite cornuri în regulă, proaspete, dar acolo s-au nimerit cornuri mai vechi, șoferul care le-a adus spunând că au fost făcute sâmbătă, deci cu trei zile înainte. Poate au amestecat cornuri proaspete cu cornuri tari. S-au mobilizat foarte bine și s-au mișcat foarte repede în urma acestui incident toate instituțiile, de la DSP, la Protecția Consumatorului, Consiliul Județean Maramureș și ISJ”, a spus Borcut, conform Reporter NTV.

Purtătorul de cuvânt al CJ Maramureș, Amalia Babici, a declarat, la rândul său, că s-a luat legătura cu firma distribuitoare a cornurilor, care a promis că va remedia situația în termen de 24 de ore.

”CJ Maramureș, organizatorul licitației pentru programul Laptele și cornul, a declanșat un control împreună cu ISJ, fiind constatate cornuri expirate și neconforme, adică erau tari, în Baia Mare, Șisești și Cavnic. Se vor aplica sancțiunile prevăzute în contract dacă nu se va remedia problema în 24 de ore și se va putea ajunge chiar la rezilierea contractului de furnizare a cornului”, a spus Babici.

Potrivit acesteia, controalele CJ Maramureș și ISJ privind programul ”Laptele și cornul” vor continua și miercuri.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL