O cântăreaţă din România, deranjată de jucătorii Pokemon Go:"Poate nu mă ţin frânele data viitoare!"

Tuesday, 26 July 2016, 15:14, Sursă: REALITATEA.NET

Jocul Pokemon Go, care a stârnit o adevărată frenezie în special în rândul tinerilor, este criticat de unele persoane. Printre "nemulţumiţi" se află şi cântăreaţa Sorana, fostă componentă a formaţiei A.S.I.A.

Adaugă părerea ta

Într-un mesaj publicat pe contul personal de Facebook, vedeta s-a arătat deranjată de fanii jocului Pokemon Go, arătând că unii dintre ei, din cauza neatenţiei, îşi pun în pericol vieţile lor sau pe al altora.

"Nu, nu joc Pokemon Go! Şi cei care jucaţi, ridicaţi pentru o clipă privirea înainte să traversaţi strada (pe oriunde apare arătarea) cu ochii în telefon. Poate nu mă ţin frânele data viitoare. De două zile tot încerc să vă evit!", a scris Sorana.

"E suficient să ridici semnele de circulaţie din stradă ăi selecţia naturalî o să-şi facă treaba. Nu ai cum să sari în faţa unor maşini după un animal din telefon. Nu poţi să intri cu capul în vitrine, stâlpi, uşi... să te împiedici de trotuar. Înţeleg orice joc şi joacă... lipsa normalului nu pot înţelege", a adăugat ea într-un comentariu.

Jocul Pokemon Go a fost lansat în România în urmă cu aproximativ o săptămână.