Cele două femei și-au expus sânii într-o emisiune TV. Emisiunea matinală a devenit incendiară

Saturday, 14 April 2018, 21:12 Sursă: REALITATEA.NET

Holly Willoughby și Phillip Schofield sunt prezentatorii unei emisiuni matinale din SUA și sunt obișnuiți să ia interviuri tuturor, de la cei mai importanți oameni în stat, la cele mai stranii vedete, însă au rămas cu gura căscată când le-au văzut pe aceste două femei.

Adaugă părerea ta

Când Mary și Lily au apărut în emisie pentru a discuta despre operațiile lor de mărire a bustului, cei doi prezentatori nu și-au putut ascunde starea de șoc. Nu le venea să creadă ce văd, dar asta nu e de mirare! Mai ales că femeile spuneau că vor să continue pentru a avea bustul și mai mare!

Cele două femei au dezvăluit că și-au mărit „podoabele" folosind un dispozitiv care le permite să pompeze soluție salină în ele, fără ajutorul chirurgiei.

Iată mai multe imagini cu aceste doamne care i-au făcut pe telespectatorii emisiunii să scrie pe rețelele de socializare că se așteaptă ca cei doi prezentatori să izbucnească în râs din moment în moment, potrivit rol.ro. Apropo, una dintre cele două femei este asistentă medicală și lucrează mai ales cu bebelușii.