Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Nuntă cu ştaif la Buzău. Traian Băsescu şi Vanghelie, printre invitaţi

Tuesday, 07 November 2017, 11:42 Sursă: REALITATEA.NET

Fostul şef al Consiliului Judeţean Buzău Victor Mocanu a fost din nou socru mare. Fiul său, Adrian (35 de ani), deputat PMP, s-a căsătorit cu medicul Gina Tatu, fost candidat al „popularilor” buzoieni la alegerile parlamentare, scrie  stiridebuzau.ro

Printre cei peste 400 de invitaţi s-au aflat fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, şi fostul primar de la Sectorul 5, Marian Vanghelie-

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a fost însoţit de Maria Băsescu, iar fostul primar de la Sectorul 5, Marian Vanghelie,  a sosit la braţ cu Oana Mizil.

Lui Traian Băsescu i s-a cântat „La mulţi ani!”

Traian Băsescu a fost persoana cea mai căutată cu privirea de către mesenii prezenţi la petrecere. Fostul preşedinte şi soţia sa au fost primiţi de miri la uşă şi apoi conduşi la masă, unde au stat alături de actualii parlamentari PMP, prezenţi la eveniment.

La miezul nopţii, orchestra şi întreaga adunare i-au cântat „Mulţi ani trăiască!”, pentru că sâmbătă fostul preşedinte a împlinit 66 de ani. Ca de fiecare dată, Traian Băsescu a fost în mijlocul atenţiei şi a dansat împreună cu soţia sa.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL