Noul hit în materie de jocuri "inedite"

Saturday, 28 June 2014, 13:45 Sursă: REALITATEA.NET

Cine ar fi crezut că un joc precum Goat Simulator ar fi fost de interes și ar fi devenit destul de popular? Cum sună atunci un alt titlu de genul ”Rock Simulator”?

Adaugă părerea ta

Ei bine, cei de la Strange Panther Games s-au gândit că dacă un joc de genul Goat Simulator poate avea success, de ce să nu creeze și ei un titlu la fel de ciudat – Rock Simulator. Bănuiesc că titlul este suficient de descriptiv pentru acest joc nu?

Dezvoltatorii spun că jocul a fost gândit pentru entuziaștii pasionați de pietre, care vor putea pietre, într-o varietate de medii, pe pajiști cu iarbă deasă sau chiar în munți. Jocul a primit un feedback destul de bun din partea comunității Steam Greenlight, unde, dezvoltatorii pot propune anumite tematici pentru a vedea dacă sunt de interes.

Rating-ul lui Rock Simulator este în prezent la 85% pentru, iar cei de la Strange Panther Games au pornit o campanie de crowdfunding pentru acest titlu, pentru a strânge fondurile necesare dezvoltării jocului, care va fi oferit apoi gratuit pentru PC. Citeste mai mult pe playtech.ro.