Noua modă: ce au început să ceară femeile la coafor. Din păcate, nu e o glumă

Wednesday, 21 October 2015, 10:57, Sursă: REALITATEA.NET

Cea mai nouă tendinţă în materie de hairstyle vine din SUA şi este pe cât de reală, pe atât de bizară: femeile le cer stiliştilor să le facă să semene mai mult cu nişte bebeluşi.

Concret, femeile îşi doresc să pară cât mai naturale şi, de aceea, le cer stiliştilor să le coloreze părul în nuanţe "de bebeluşi", cu şuviţe delicate şi cu diferite tonuri.

Procedeul se numeşte "babylights" şi, spun stiliştii: "Sunt menite să creeze o dimensiune subtilă şi un joc al culorii, fără să arate ca şuviţele tradiţionale", scrie Mashable. "E un fel de a-ţi schimba înfăţişarea fără a renunţa la culoarea de păr favorită".

Tehnica folosită de stilişti creează iluzia unor şuviţe aurii naturale prin păr.

"Babylights sunt concentrate pe creştetul capului. Clienţii le cer pentru a putea face trecerea de la vară, păstrând tonurile deschise, către culorile mai închise ale părului preferate iarna", explică un alt hairstylist.

De obicei, şuviţele sunt cu un ton sau două mai deschise decât culoarea naturală a părului şi întreţinerea lor este uşoară, pentru că stiliştii susţin că "babylights" pot fi retuşate de două sau trei ori pe an.

 

A photo posted by Aurelia Giardina (@rayasunshine1) onOct 20, 2015 at 5:21am PDT

 

A photo posted by Jenny Kwon (@jenxkwon) onOct 20, 2015 at 11:08am PDT

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Homepage