Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

Noi suspecți REȚINUȚI după uciderea șefului de clan. Frații lui Emi Pian, bănuiți de tentativă de OMOR

Wednesday, 12 August 2020, 16:39 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Monica Vasilescu

Fratele interlopului Emi Pian, Ciprian, a fost ridicat, miercuri, de poliţişti având cătuşe la mâini și a fost dus la sediul Poliţiei Capitalei pentru a fi audiat de procurorii criminalişti şi ofiţerii de la Serviciul Omoruri. Ciprian și Grațian Duduianu au fost reținuți pentru 24 de ore fiindcă bărbatul suspect de omor are tăieturi adânci pe spate.

"S-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, cu propunere de e arestare preventivă către Tribunalul București. Cei doi și-au menținul dreptul la tăcere. Nu au făcut declarații. Nu se simt vinovați. Le-au fost respectate toate drepturile și libertățile cetățenești. La momentul de față nu se simt nemulțumiți. Clienții mei nu au avut obiecte ascuțite cu care să provoace leziuni victimei", a explicat avocata Duduienilor.

Avocata familiei a anunţat că Ciprian și Grațian au calitatea de suspecți. ”Este puţin inegal tratamentul, având în vedere faptul că Emi a fost omorât. Emi nu era o persoană agresivă, nu era o persoană care să umble cu cuţite după el, nu a deranjat absolut niciodată pe nimeni. Vorbim ca şi comportament în societate (...) Ei au spus clar că nu se vor răzbuna. Cui foloseşte această răzbunare? Emi a murit, este în pământ, nu are cui să-i folosească lucrul ăsta. Percheziţia domiciliară a vizat găsirea de către organele de anchetă a anumitor obiecte necesare şi utile anchetei. Au ridicat înscrisuri, documente. Nu au fost găsite haine din seara aceea. A fost găsit doar un cuţit pe care îl are orice om în gospodărie", a explicat avocata.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au efectuat, miercuri, cinci percheziţii domiciliare la membrii clanului Duduianu în dosarul uciderii interlopului Emi Pian.

Reamintim că liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat într-un conflict care a degenerat. Principalul suspect în acest caz, Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, se află în arest preventiv. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL