Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Noi cazuri de adolescente dispărute de acasă. Două fete din Iași, una din Vrancea

Tuesday, 30 July 2019, 16:49 Sursă: REALITATEA.NET

Două fete din județul Iași, date dispărute de câteva ore

Două adolescente, una de 14 ani şi cealaltă de 15 ani, din localităţile ieşene Erbiceni şi Holboca, sunt căutate de poliţişti după ce au plecat de acasă şi nu s-au mai întors.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, cele două fete ar fi plecat de acasă, luni în jurul prânzului, şi nu ar mai fi revenit la domiciliu.

Tânăra din Erbiceni, Carmen Ciofu, are 14 ani şi le-a spus părinţilor că merge la un magazin din localitatea învecinată Belceşti.

Ea are înălţimea de 1,60 m, greutate - 48 de kilograme, ten deschis, ochi căprui, păr lung şaten.

La momentul dispariţiei, fata era îmbrăcată cu un tricou alb şi pantaloni gri, fiind încălţată cu pantofi sport negri.

Fata din Holboca, care de asemenea a fost dată dispărută, se numeşte Alecsandra Ioviţă şi are 15 ani.

Ea are 1,65 m înălţime, greutate - 43 de kilograme, păr lung negru, ochi căprui. La momentul dispariţiei, era îmbrăcată cu un tricou negru şi blugi negri, fiind încălţată cu pantofi sport negri cu talpă albă.

Părinţii celor două fete au anunţat Poliţia luni seară.

Persoanele care pot oferi informaţii care să ajute la găsirea fetelor sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

viewscnt

O fată de 13 ani din Vrancea, care a plecat de acasă, găsită cu doi bărbaţi

O fată de 13 ani din comuna Moviliţa, judeţul Vrancea, care a plecat de acasă în cursul nopţii trecute şi nu a mai revenit, a fost găsită de poliţişti, marţi, într-o maşină, cu doi bărbaţi, toate cele trei persoane fiind duse la audieri.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vrancea, Paula Enache, marţi dimineaţă, poliţiştii din Panciu au fost anunţaţi de o femeie că fiica sa, de 13 ani, din comuna Moviliţa, a plecat voluntar de la acasă în cursul nopţii, în jurul orei 00:00, şi nu a mai revenit.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că fata ar fi plecat în urma unor discuţii adolescentine cu mama sa şi nu ar fi fost pentru prima dată când a recurs la un asemenea gest, în trecut ea plecând de acasă şi înnoptând la câte o prietenă.

În urma investigaţiilor iniţiate de Poliţia Vrancea, s-a constatat că sistemul de supraveghere montat în comuna Moviliţa a înregistrat unele imagini cu o maşină care ar fi putut să o preia pe adolescenta pe 13 ani. Astfel, s-a stabilit posibilitatea ca fata să fie în comuna Păuneşti, judeţul Vrancea, relatează news.ro.Între timp, fata a fost dată în urmărire, iar poliţiştii au cerut sprijinul pompierilor şi al jandarmilor. În total, au pornit în căutarea fetei 15 poliţişti, 5 jandarmi, 5 pompieri şi un câine de urmă.

În timpul deplasării pe DJ 205H, la limita dintre comunele Moviliţa şi Păuneşti, poliţiştii au identificat în trafic maşina cu privire la care existau informaţii că ar fi preluat-o pe fată.

Autoturismul a fost oprit de poliţişti, în interior fiind identificaţi doi bărbaţi, de 21, respectiv 25 de ani, ambii din comuna Păuneşti, dar şi adolescenta căutată.

Toate persoanele au fost duse la sediul poliţiei, pentru continuarea cercetărilor. Deocamdată, poliţiştii nu pot preciza dacă fata a fost victima vreunei infracţiuni sau dacă cei doi bărbaţi pot fi acuzaţi de ceva.Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL