Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Nicușor Dan, la Legile Puterii: „Vom încerca să rezolvăm cât mai multe avarii posibile”

Wednesday, 18 November 2020, 21:50 Sursă: Realitatea PLUS

Autor: Zbirnea Andrei

Apa caldă și căldura din București în această iarnă

Nicușor Dan: „În această iarnă nu se vor întâmpla minuni. Dacă am avut 1.700 de avarii într-un an, o să avem câteva sute și în iarna aceasta. Vom încerca să rezolvăm cât mai multe avarii posibile (...) Începând din primăvara vom avea banii europeni pentru a face treaba în mod temeinic pentru sistemul de termoficare. Pentru 1.000 de kilometri avem nevoie de 1,5 miliarde de euro.”

Angajații Primăriei

Nicușor Dan a vorbit și despre situația angajaților Primăriei Generale a Capitalei.

Nicușor Dan: „La primărie sunt angajați 35.000 de angajați. Sunt vreo 8000 de șoferi și vatmani și cu tot personalul de la regia de transport ajungem la 11.000. Avem vreo 3.000 de oameni la Termoenergetica. (...) Vom face un audit în această problemă. (...) Nu o să mai vedeți cumul de poziții în companiile municipale.”

Primarul Bucureștiului nu a omis nici problema gropilor de gunoi în dialogul cu Alexandra Păcuraru, de la Legile Puterii.

Nicușor Dan: „În primele trei problemele ale Bucureștiului se află și gropile de gunoi. (...) E o chestiune de resurse. Există voință la Garda de Mediu, dar nu au suficienți oameni. Le-am alocat niște polițiști comunitari pentru patrulare și verificare.”


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL