Coronavirus - România: 54009 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Nicușor Dan adresează câteva întrebări Gabrielei Firea, referitoare la administrarea Bucureștiului. Cum comentează candidatul Dreptei recenta conferință a primarului general

Tuesday, 28 July 2020, 19:59 Sursă: Realitatea.net

Nicușor Dan: „Am urmărit conferința de presă a primarului PSD-Firea, organizată la sediul PSD. În afară de politica PSD, nu am văzut nimic despre oraș, despre rezolvările urgente pe care le așteaptă bucureștenii la problemele curente, cum ar fi de exemplu apa caldă de care sunt privați sau iesirea din falimentul nedeclarat. Doamna Firea, aveți de administrat un oraș, nu un partid. Sunteți primar, nu președintele PSD. Există câteva întrebări pe care vi le adresează bucureștenii și care nu au apărut pe ecranul electoral din sediul PSD. La o parte ați refuzat să răspundeți azi. Vi le pun din nou:

1. ELCEN a demonstrat, astăzi, că vina pentru lipsa apei calde vă aparține și v-a acuzat că mințiți în încercarea de a pasa răspunderea legată de această problemă. În general, am observat că nu vă asumați nimic din dezastrul în care a ajuns Capitala în mandatul dumneavoastră. Este vreo problemă a Bucureștiului responsabilitatea dumneavoastră?

2. La dumneavoastră, în Voluntari, aveți apă caldă?

3. Care este datoria curentă a STB?

4. Care e datoria curentă a Termoenergetica?

5. Care e datoria curentă a PMB?

6. Câte zeci de milioane de euro ați investit în concerte?

7. Mai este Capitala în faliment nedeclarat, așa cum ne-ați informat anul trecut chiar dumneavoastră?

8. Un primar care a dus orașul în faliment nedeclarat merită un al doilea mandat?”

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL