Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Nelu Tătaru, vizită inopinantă la Vaslui, ca urmare a alertei de COVID-19 în cazul fiicei ambulanțierului din cadrul SAJ

Sunday, 09 August 2020, 13:51 Sursă: Realitatea.net

Autor: Baragan Daniela

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.

"În urma apariţiei unor materiale de presă, ne-am autosesizat, fiind deschis un dosar de cercetare penală in rem pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Totodată, autoritãti continuã anchetele epidemiologice atât în județul Vaslui, unde a avut loc petrecerea de majorat, cât si în județul Constanța, acolo unde tinerii au mers imediat dupã petrecere.

În prezent, 10 din cei 17 adolescenti care au venit cu primul transport de la mare, au fost confirmati pozitiv și internati în spitalul din Bârlad. Ceilalți 13 au fost plasați în carantină la domiciuliu, fiind considerați contacți direcți ai celor infectați. 

 

Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL