Mustrări de conștiință sau sindrom posttraumatic? S-a sinucis după ce a comis o faptă abominabilă

Wednesday, 10 May 2017, 14:27, Sursă: REALITATEA.NET

Poliția din Carolina de Nord investighează aparenta sinucidere a unei veterane a armatei americane, acuzată de cruzime împotriva animalelor, după ce s-a filmat împușcându-și propriul câine, pe care l-a legat de un copac, relatează Whashington Times.

Adaugă părerea ta

Un oficial al poliției din Fayetteville a declarat că Marinna Rollins (23) s-a sinucis, însă nu a dat mai multe detalii în legătură cu dovezile și indiciile găsite la locul faptei. Duminică dimineața, autoritățile au fost chemate la locuința acesteia de către prietenii ei, după ce au găsit-o fără suflare.

Luna trecută, Rollins, împreună cu partenerul acesteia, Jarren Heng (25), au fost acuzați de rele tratamente aplicate unui animal, în urma unor imagini video filmate de Heng, care îi prezentau pe cei doi legând câinele de un copac, după care femeia a tras cinci focuri de armă în el de la mică distanță, în timp ce rîsetele celor doi se puteau auzi pe fundal.

Femeia fusese pensionată din armată, fiind diagnosticată cu sindromul stresului posttraumatic, iar câinele său, un pittbul pe care îl avea de circa un an, făcea parte din programul de consiliere și tratament psihologic pe care aceata îl urma.