Motivul șocant pentru care tatăl unei victime de la Colectiv vine la protest

Friday, 10 August 2018, 09:36, Sursă: REALITATEA.NET

Eugen Iancu, tatăl unuia dintre tinerii care și-au pierdut viața în tragedia de la Colectiv, și-a prezentat motivul pentru care va participa la protestul diasporei din 10 august.

Adaugă părerea ta

O situație absolut halucinantă care a avut loc zilele trecute în sistemul medical românesc l-a revoltat din nou pe preşedintele Asociaţiei Colectiv GTG 3010, Eugen Iancu.

"Tocmai ce am citit o știre despre pacienta găsită moartă după 6 zile de la dispariție, în curtea spitalului bucureștean Alexandru Obregia aflat în subordinea primăriei capitalei, a primarului general care risipește banii municipiului pe toate porcăriile posibile, aducătoare de voturi ( crede dumneaei).
Ei bine stiti de ce a murit acea sărmană bolnavă?
De foame.
Da, în 2018 in București, capitală europeană, într-un spital, o pacientă dispărută și necăutată de nimeni este găsită după 6 zile de la dispariție, moartă de foame în boscheții din curtea spitalului", a scris Iancu pe pagina sa de Facebook.

Scene halucinante în curtea unui spital din România anului 2018 și nicio autoritate nu are o reacție, nu își prezintă demisia: un pacient cu probleme psihice, dar nu un om violent, dispare pur și simplu de sub nasul medicilor, al asistentelor și al infirmierilor care trebuiau să aibă grijă de el.

Cinci zile mai târziu, trupul fără viață al Victoriei Trandafirescu este descoperit în „jungla" spitalului Obregia din Capitală, în boscheții în care și-a dat ultima suflare. Autopsia efectuată la IML a scos la iveală un fapt cutremurător. Biata femeie a murit de foame.

"A auzit cineva ca primaria capitalei să îsi prezinte scuzele, demisiile?
Corupția ucide. Indiferența ucide.
10 August - Nu indiferenței, Nu corupției", mai spune tatăl victimei de la Colectiv.