Coronavirus - România: 29223 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Motivele secrete pentru care gărzile de corp poartă ochelari de soare

Tuesday, 18 April 2017, 17:16 Sursă: REALITATEA.NET

De fapt, face parte din fişa postului să afişeze aceste accesorii. Orice paznic de acest gen, care activează la un nivel înalt, este nelipsit de ochelarii de soare. Motivele le cunosc cei ce lucrează în branşă şi, odată aflate, par logice.

Primul raţionament este că nimeni nu-şi poate da seama de direcţia în care se uită bodyguarzii sau persoana pe care o privesc. Pentru a-şi face datoria cât mai bine, garda de corp nu trebuie să se dea de gol în faţa suspectului că l-a detectat.

Al doilea motiv se referă la situaţia în care un atac cu gloanţe se iniţiază asupra persoanei pe care o apără. Reacţia normală de conservare pentru un om este să închidă ochii, iar ochelarii de soare îl ajută pe bodyguard să-şi păstreze vigilenţa.

În sfârşit, al treilea argument al specialiştilor vorbeşte despre nevoia evidentă a gărzilor de corp de a se proteja de razele soarelui. Ochelarii de soare îi protejează, de asemenea, de vânt şi de praful ce le-ar putea intra în ochi.

Deci, din toate motivele prezentate mai sus, SPP-iştii, adică bărbaţii antrenaţi să-l protejeze pe preşedintele Klaus Iohannis, poartă ochelari de soare.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL