Coronavirus - România: 479634 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Motivele pentru care e bine să foloseşti uleiul de peşte

Monday, 19 February 2018, 13:45 Sursă: REALITATEA.NET

În primul rând, uleiul de pește este bogat în acizi grași Omega-3. Te va ajuta să-ți îmbunătățești starea de sănătate a inimii, prin simplul fapt că va scădea nivelul trigliceridelor. Astfel, vei ține la distanță atacurile cerebrale, de cord și preinfarctul.

Secretul unei memorii excelente

Consumul regulat de pește este extrem de sănătos atâta timp cât peștele nu este prăjit. Uleiul de pește este o alternativă bună pentru persoanele cărora nu le place carnea de pește.

Activitatea cerebrală va fi îmbunătățită, deoarece acizii conținuți de uleiul de pește protejează membranele celulare. Vei avea o memorie mai bună, iar procesul de îmbătrânire prematură va fi încetinit.

Are grijă de silueta ta

Despre pește se spune că ar avea cea mai sănătoasă carne, conținând numai grăsimi bune care accelerează procesul de ardere a grăsimilor depozitate în organism.
În felul acesta vei reuși să scazi în greutate mult mai rapid dacă adopți peștele și uleiul de pește în alimentația ta și dacă faci și mișcare.
Luat în mod constant, acest tip de ulei contribuie și la scăderea inflamațiilor din organism și ajută la eliberarea serotoninei, de aici rezultând o stare de bine care te va ajuta să dormi mai bine.

Vedere bună și piele frumoasă

Plin de calități care îl recomadă a fi consumat cât mai des posibil, acest tip de ulei te apără de stresul oxidativ și de poluarea din jur.
În plus, previne apariția bolilor oftalmologice precum și sindromul ochilor uscați, ajutând la o mai bună producție a lacrimilor, pentru ca astfel ochii să se curețe în permanență.
Efectele sale antiinflamatoare reduc iritațiile apărute la nivelul pielii precum și roșeața. De aceea este un bun tratament pentru a te bucura de o imunitate excelentă pe tot parcursul anului.
Este recomandat a se consuma inclusiv în sarcină, acizii grași fiind esențiali pentru dezvoltarea celulară și a sistemului nervos.

sursa: clicksanatate.ro


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL