Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Miron Mitrea, la Realitatea PLUS: Îl felicit pe premierul Ludovic Orban că a spus că România poate fi tigrul Europei de Est

Sunday, 25 October 2020, 21:16 Sursă: Realitatea PLUS

 

„Deși foarte multă lume a râs de ideea lui Ludovic Orban că România poate fi tigrul Europei de Est, eu sper să nu fi fost o glumă, sper să fie un lucru pe care el îl va urmări și va face tot ce e nevoie ca prim-ministru ca România să fie un factor de dezvoltare economică în zonă, pentru că poate fi! (...) Îl dau premiant pe el. (...) Eu il felicit pe premierul Orban că spune asta”, a menționat Miron Mitrea, duminică, la „Culisele puterii”.

Premierul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, la Arad, că, după alegerile parlamentare, vor urma patru ani de „pace politică” şi oportunităţi pe care România nu le-a mai avut în istorie, aceasta fiind o şansă pentru români să devină „un fel de tigri ai Europei Centrale şi de Est”.

Despre surprinderea liderului PSD la restaurant fără să respecte regulile sanitare, Miron Mitrea a spus că „Marcel Ciolacu a avut o reactie proasta după poza cu politia sau... El a inceput sa dea vina pe... Ludovic Orban a avut o reactie mult mai buna. Marcele, ai gresit!”.

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL