Mirel Curea: "Mulțumesc celor care l-au trimis pe Coldea înapoi, în canalul de unde a ieșit"

Tuesday, 12 November 2019, 08:26 Sursă: REALITATEA.NET

"Mulțumesc celor care l-au trimis pe Coldea înapoi, în canalul de unde a ieșit! Având ceva mai mult timp decât ieri, o explicație foarte pe scurt a motivului pentru care Viorica Dăncilă este în turul II.

Viorica Dăncilă a fost votată, în afară de simpatizanții ei, și de o categorie ceva mai specială, una cu multă carte, cu înțelegere juridică și discernământ civic, una care nu are nicio treabă cu pesedismul și nici cu hormonul, dar care își adună atent și selectiv informațiile și gândește cauzal pe termen ceva mai lung decât durează un rujat, în cazul damelor, sau un epilat, în cazul masculilor.

Categoria asta identificat perfect identitatea celui mai periculos vector în evoluție electorală și a votat astfel încât să-i reducă până la anulare șansele generalului Coldea de a intra în turul II, adică în poarta Cotrocenilor.

Ei bine, categoria asta a reușit, iar eu îi mulțumesc!”, a scris Mirel Curea pe Facebook.

Totodată, jurnalistul a adăugat că, în urma rezultatelor, „hoarda” lui Florian Coldea îl va părăsi.

„Mai greu de înțeles pentru unii și mai greu de acceptat pentru alții, dar doar acum generalul Florian Coldea a trecut, de facto, la pensie. A fost foarte aproape ca invenția sa cu cheiță și baterii să ajungă la porțile Palatului Cotroceni.

Doar acum urmează să i se destrame hoarda cu care au ajuns milionari, să fie părăsit de toți acoliții cu care a nenorocit mii de familii, a deturnat mii de destine și a curmat viețile unor oameni care au ajuns sub pământ, fără a avea altă vină decât faptul că au stat în calea bandei sale”, a mai scris Mirel Curea pe Facebook.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL