Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Miracol medical inexplicabil: o femeie din Suceava s-a vindecat de cancer în stadiu terminal

Friday, 30 January 2015, 10:24 Sursă: REALITATEA.NET

”Nu am întâlnit un asemenea caz în aproape 40 de ani de carieră”, spune uimit chirurgul sucevean Sorin Hîncu, unul dintre medicii la care pacienta a ajuns înainte şi după ce a ieşit învingătoare din lupta cu această boală neiertătoare.

A făcut zeci de şedinţe de radioterapie şi chimioterapie, dar tratamentul nu a dat rezultate, iar medicii i-au spus ca mai are doar câteva luni de trăit. Vestea a căzut ca un trăsnet asupra Doiniţei şi a copiilor ei care, hotărâţi să nu o lase să moară, au apelat şi la alte variante de vindecare în afara celor medicale.

Doina Lehaci a început un tratament cu roci vulcanice, prezentat drept un aliat pentru că „detoxifică organismul”. „Timp de un an am încercat tot ce auzisem că ar face bine. Am luat pastile cu minerale extrase din pietre, am băut apă cu lămâie, apă cu bicarbonat de sodiu şi am încercat şi leacul anticancer al Monicăi Tatoiu, bazat pe lăptişor de matcă, miere de salcâm, propolis şi polen”, a povestit Doina Lehaci, conform monitorulsv.ro.

În tot acest timp şi-a schimbat dieta, reducând carnea și dulciurile din alimentație și axându-se mai mult pe sucuri de fructe şi legume, în special sfeclă roşie, ţelină, păstârnac, ridiche şi varză. A citit cărţi întregi cu rugăciuni şi a mers în pelerinaj pe la mai multe lăcaşuri de cult din judeţ şi din ţară. Nu ştie ce anume a ajutat-o să se vindece ca prin minune, dar dacă ar fi să-şi dea cu părerea ar spune că în primul rând bunul Dumnezeu. Și apoi celelalte.

”Încă nu-mi vine să cred că mai trăiesc şi că nu mai am cancer”, este uluită femeia.

Doctorul Sorin Hîncu, care i-a văzut atât primele cât şi ultimele analize, este şi mai surprins. Are în faţă un caz inexplicabil, de vindecare miraculoasă de cancer. Este prima minune la care asistă din 1978, de când şi-a făcut debutul în medicină, şi nu ştie colegi de breaslă care să fi întâlnit situaţii asemănătoare în cariera lor.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL