Ministrul Muncii, Marius Budăi, a rămas fără permis de conducere

Friday, 15 February 2019, 21:06 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a rămas fără permis de conducere după ce a fost prins conducând cu 140 de kilometri pe oră într-o zonă din județul Iași, unde viteza maximă admisă este de 70 kilometri pe oră.

Ministrul Budăi a primit o amendă de 1.305 lei și i s-a ridicat permisul de conducere pentru 90 de zile. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Iași au declarat că incidentul s-a produs recent, în afara localității Sârca.

„A fost depistat conducând un autoturism în afara localității Sârca, cu o viteză de 140 de km pe oră pe sector de drum limitat la 70 de km pe oră. A fost sancționat conform OUG 195 din 2002 cu amendă și s-a dispus reținerea permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile”, a explicat Ioana Buștiuc, purtătorul de cuvânt IPJ Iași.

Și Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, a fost amendat și a rămas fără permis pentru 90 de zile, după ce a fost prins, joi, de polițiști în timp ce conducea mașina în județul Argeș cu o viteză peste limita legală.Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL