Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ministrul Justiţiei, la deschiderea anului şcolar, alături de doi inculpaţi sub control judiciar

Tuesday, 16 September 2014, 15:28 Sursă: REALITATEA.NET

Ministrul Justitiei a decis sa participe la festivitatea de deschidere a anului scolar la Liceul Tehnologic "1 Mai" din Ploiesti, el fiind absolvent al acestei institutii de invatamant, relateaza ph-online.ro.

Alaturi de Robert Cazanciuc, Mircea (al doilea din dreapta) si Vlad Cosma (primul din stanga), la festivitate a mai fost prezent si Ion Vasilache, procurorul sef al Sectiei Parchetelor Militare.

Delegatia, insotita de primarul Iulian Badescu si inspectorul scolar Petre Nachila, a vizitat si scoala Mihai Eminescu nr.15 Ploiesti, unde ministrul Justitiei a absolvit ciclul gimnazial.

Ulterior, ministrul a fost invitat la prefectura, unde a mers insotit de Mircea Cosma si de Iulian Badescu, pentru discutii legate de investitiile pe care Ministerul Justitiei le face la Tribunalul si Palatul Curtii de Apel Ploiesti.

Initial independent, Robert Cazanciuc s-a inscris in PSD pe 11 februarie, alegand filiala Prahova.

In aceeasi zi, presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA, dar instanta a respins cererea de arestare preventiva, dispunand cercetarea lui sub control judiciar.

Citeşte mai multe pe Ziare.com.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL