Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Militarii se țin de glume de 1 aprilie. L-au trimis pe Marian Godină în Afganistan!

Friday, 01 April 2016, 16:49 Sursă: REALITATEA.NET

"De la Poliţia Rutieră, la Poliţia Militară!

După ce a trecut de testele aptitudinale, polițistul Marian Godina va deveni, luna aceasta, polițist militar in cadrul Batalionului 265 Politie Militara din Bucuresti.
Suntem convinşi că, după proxima misiune în teatrul de operaţii Afganistan, Marian va fi trăit suficiente experienţe pentru a le aşterne într-o noua carte.
De ce nu, ”Flash-uri din Afganistan”?
Voi ce parere aveti de aceasta noua provocare?
Bine ai venit, Marian, în Armata Romaniei si mult succes in misiune!", au scris pe Facebook cei de la MApN.

Cum a răspuns Marian Godină:

"Colegii de la MAPN au uitat să mă întrebe şi pe mine când au făcut această glumă de 1 Aprilie. De aceea, voi face o plângere penală împotriva celui care a făcut acest articol.
De asemenea, voi solicita să-mi fie prezentate ordinul de serviciu, caietul de sarcini, fişa postului, verificarea metrologică a radarului montat pe tanc şi orice alte documente necesare clarificării situației.
Totodată vreau să ştiu dacă angajatul MAPN, care a scris asta, se afla în timpul serviciului şi dacă avea cascheta pe cap.
În altă ordine de idei, mă văd obligat să refuz Poliția Militară deoarece astăzi am fost sunat de o persoană sus pusă care mi-a propus înaintarea mea la gradul de chestor de poliție şi numirea în funcția de şef al Postului de Poliție Cuca Măcăii. I-am explicat că nu pot fi chestor pentru că nu am doctorat şi mi-a recomandat un site bun tare unde pot găsi câte vreau, cu condiția să modific câteva virgule şi cuvinte de legătură ca să nu pară un plagiat grosolan.
Am comandat deja o carte de bucate şi m-am apucat de copi...pardon...de scris la doctorat.
În concluzie, vând grade de agent şef adjunct de poliție sau le ofer la schimb pe cele de chestor", a scris pe Facebook Marian Godină.

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL