Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mihai Trăistariu a făcut marele anunţ, la un post TV

Friday, 15 January 2016, 21:26 Sursă: REALITATEA.NET

Mihai își dorește enorm să ajungă la Stockholm, pentru a interpreta „Paradisio” – cea mai nouă piesă din repertoriul său. Cântărețul se pregătește intens pentru selecția națională și intenționează să-și simplifice chiar și numele scenic, evoluând doar cu numele de „Mihai”. În prezent, artistul este în căutarea și a unei sigle care să-l reprezinte.

Mai mult decât atât, cântărețul muncește în continuare la sala de sport și frecventează saloanele de frumusețe pentru a corespunde celor mai înalte standarde legate de imagine. Acum, mai mult ca oricând, devine clar de ce toamna trecută cântărețul și-a făcut un nou implant capilar, scrie ea.md.

Și dacă piesa deja e gata, Mihai a început deja la filmările videoclipului care l-ar costa nu mai puțin de 15 mii de euro, grație efectelor spațiale și aranjamentului pe care l-a solicitat. Noul single urmează să fie lansat foarte curând.

Mihai și-a mai încercat puterile la Eurovision și în 2014, cu piesa „I’m Sorry”, însă a înțeles că Paula Seling și Ovi sunt cei care merită cu adevărat o șansă în concurs.

Trăistariu a mai declarat că se înscrie neapărat în cursa națională din acest an și este gata chiar să investească în promovarea peste hotare a piesei și videoclipului.Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL