Metoda extraordinar de simplă prin care a slăbit chiar și ducesa Kate Middleton

Wednesday, 25 April 2018, 20:04 Sursă: REALITATEA.NET

Cum și era de așteptat, Kate nu recurge la diete drastice pentru a arăta așa, secretul ei este modul sănătos de viață, cu o alimentație corectă. Probabil, ai auzit de dieta Dukan, care a făcut fericite multe femei. Iată că și ducesa de Cambrige a făcut această alegere și, după cum se vede, cu succes.

Așadar, prima etapă: În fiecare zi trebuie să consumi câte o lingură de tărâțe și să bei cel puțin 2 l de apă. Din alimente poți mânca doar carne, pește și lactate – toate exclusiv naturale. Se permite condimentarea mâncării, dar se interzic fructele, legumele, terciurile, produsele bogate în carbohidrați și, desigur, fără pâine și dulciuri.

A doua etapă: La regimul alimentar din prima etapă se adaugă câte puțin din legume, cu excepția morcovului, mazărei și a cartofilor. De asemenea, se dublează porția de tărâțe, adică vei mânca câte 2 linguri pe zi.

A treia etapă: În această perioadă poți mânca carne de porc și miel împreună cu legume. O zi din săptămână o poți dedica tuturor produselor, dar în cantități neexagerate.

A patra etapă: Este etapa culminantă, care trebuie s-o dedici restului vieții. Poți mânca orice, dar fără a uita că alimentația trebuie s-o bazezi pe proteină și multă apă.

Cu siguranță, acest regim ar putea să-l urmeze orice femeie care ține la silueta și sănătatea sa. Este nu doar un regim alimentar, dar și un stil de viață pe care al trebui să-l adopți pentru a fi mereu mulțumită de tine.

Sursa: doctorandreilaslau.com


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL