Coronavirus - România: 484550 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mesajul lui Tudor Chirilă pentru toţi ce care ies la proteste: "E una din ultimele ocazii"

Sunday, 26 November 2017, 17:24 Sursă: REALITATEA.NET

Tudor Chirilă se implică şi el, enervat de faptul că parlamentarii vor să modifice legile justiţiei. Artistul vrea demisia Guvernului, dar şi 'punerea la zid a hoţilor'.

Protest masiv azi în zeci de orașe împotriva legilor Justiției și a reformei fiscale: ”Demisia!”

"Astazi iesim in strada pentru ca e una din ultimele ocazii in care mai putem sa le aratam ca nu acceptam sa calce in picioare orice principiu. Iar principiul repartizarii echitabile a independentei institutiilor statului e vital.

Nu poti avea Justitie cand ea se vrea subordonata guvernului si parlamentului. Pe scurt, nu prea poti avea justitie cand ea e reglementata de HOTI iar ei nu tin cont de nicio consultare, cu nimeni.

Zilele astea am vazut cum puterile institutiei prezidentiale se vor diminuate, am vazut cum independenta procurorilor se vrea limitata si e foarte probabil ca modificarile cu adevarat dramatice aa se intample pe repede inainte in plenul Parlamentului atunci cand noi nu vom mai putea decat sa privim. Pentru toate astea si in principiu pentru ca suntem satui de hoti iesim azi in strada", a tunat Chirilă pe facebook.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL