Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mesajul elevului din Tg. Mureş amendat de Jandarmerie, la 5 cinci luni de la vizita lui Dăncilă

Sunday, 13 October 2019, 20:11 Sursă: REALITATEA.NET

Vizita de atunci a premierului l-a făcut pe Alin cunoscut în toată țara, datorită atitudinii demne prin care s-a opus amenințărilor șefului jandarmilor mureșeni, Tiberiu Filipaș, cel care l-a acuzat că a organizat protestul spontan de pe treptele Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Viorica Dăncilă s-a plâns că a fost așteptată la Târgu Mureș cu lumânări și coroane de flori. Cea care, după numai câteva zile, avea să devină șefa PSD, a spus că protestatarii “nu au idei și vor doar să dezbine și să jignească”.

Deși Alin Popoviciu este un elev eminent, participant la olimpiade și concursuri naționale, a fost acuzat de Dăncilă că “nu a realizat nimic în viață”.

Alin Popoviciu îi răspundea, atunci, premierului: “Ştiu ce vreau de la viață și am câteva obiective foarte bine fixate în gând! Credeți-mă că la cei 17 ani ai mei, mă uit în urmă cu gândul împăcat că am tras un semnal de alarmă foarte clar la Tîrgu-Mureș alături de restul mureșenilor care vă așteptau”.

În 4 octombrie, după cinci luni de la eveniment, exact în ziua în care împlinea 18 ani, Alin Popoviciu a primit din partea Jandarmeriei amenda promisă în luna mai de Tiberiu Filipaș.

Între timp, Alin Popoviciu a devenit major și a acordat un interviu în exclusivitate pentru realitateademures.net, din care vă prezentăm mesajul său pentru colegii săi de generație. Citeşte interviul AICI.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL