Coronavirus - România: 241339 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

« MESAJE DE CRĂCIUN »: Ce să nu scrii niciodată într-un mesaj de Crăciun. Este mai urât decât crezi!

Sunday, 24 December 2017, 15:12 Sursă: REALITATEA.NET

Din păcate, multe persoane trimit de Crăciun şi mesaje cu LA MULŢI ANI, cu gândul de a scăpa printr-un singur mesaj trimis două sărbători importante: CRĂCIUNUL şi ANUL NOU, însă în mod normal ar fi bine să nu vă zgârciţi şi să trimiteţi un mesaj special pentru Crăciun, iar pe 31 decembrie să trimiteţi un alt mesaj cu LA MULŢI ANI!

MESAJE DE CRĂCIUN. Sărbătoarea Crăciunului este, de asemenea, un prilej perfect pentru a vă cere iertare de la persoanele cărora le-ați greșit, de a vă reconecta cu rude sau prieteni înstrăinați sau cu persoane cu care nu ați mai vorbit de mult timp. O urare sau un mesaj de Crăciun poate fi o bună ocazie pentru a repara relațiile cu apropiații sau a le transmite un gând călduros.

Iată MESAJE de Crăciun pe care le poți trimite familiei, prietenilor sau cunoscuților sub forma unor mesaje în 2017:

E Crăciun! Este divin! Ne uităm pe geam afară, prin zăpadă Moşul zboară?Ni se trage de la vin.

Să ai parte de tot ce e mai bun în viaţa! L-am visat pe Moş azi-noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate. Deci aşteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!

MESAJE DE CRĂCIUN. Căţeluş cu păru' creţ, să ai Jeepu' în coteţ şi o vilă cu piscină /Pe Shakira ca vecină, o lopată pentru bani/La Anu' şi la Mulţi Ani!

Moş Crăciun cu suflet bun, să v-aducă în Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!

MESAJE DE CRĂCIUN. Lovi-te-ar trenul fericirii, trăsni-te-ar fulgerul iubirii, căde-ţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu La mulţi ani!

Fie ca sfintele sărbători de iarnă sa te gasească alături de colegii tăi. În traducere liberă, nici în 2017 nu ai liber de Crăciun!

Daca nu ştii care-i culmea cadourilor, înseamnă că n-ai primit mesajul meu: nu lăsa pentru Ajun ce poţi să-mi oferi chiar acum!

MESAJE DE CRĂCIUN. Bucuria Crăciunului să ţină până în zori şi un cor de crăciuniţe să-ţi cânte de Sărbători!

Îți urez cu dragă inimă, ție și familiei tale, să aveți parte de sănătate, fericire și mult noroc în anul care vine! Sper ca această sărbătoare să vă aducă toate cele bune în casă și în familie!La mulți ani!

Moș Crăciun bate la ușă, scoate mana din mănușă și vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad și lânga foc să vă umple de noroc!
Sfânta Sărbătoare a Nașterii Domnului Iisus Hristos să îți aducă în casă tot ce e mai bun pe această lume, multă fericire, prosperitate, fericire și liniște sufletească.

MESAJE DE CRĂCIUN. Fie ca aroma de brad, scorțișoară și portocală, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarnă să îți umple inima cu fericire și sufletul de pace interioară. Îți urez un Crăciun Fericit!

Moșul vine cam tiptil, niciodată nu-l simțim, dar de fiecare dată, lasa-n fiecare poartă fericire, bucurie, sănătate pe vecie! Crăciun fericit și la mulți ani!

MESAJE DE CRĂCIUN. Fie ca Sărbătorile să îți aducă mai multe zâmbete decât împotriviri, mai multe reușite decât înfrângeri și mai multe împliniri decât ai fi sperat vreodată. Crăciun fericit!

Liniștea Crăciunului să sălășluiască veșnic în casele și în inimile voastre. Fie ca Sfânta Sărbătoare a Crăciunului să vă aducă fericiri, realizări în viață și numeroase reușite în anul care vine. La mulți ani!
Frumusețea Sărbătorilor de iarnă, cu dulcele ecou al colindelor și cu imaginea celor dragi în suflet să îți aducă împlinire, iubire și multă fericire. Sărbători fericite!

MESAJE DE CRĂCIUN. Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce Crăciunul sunt o familie fericită şi prieteni dragi aproape. Sărbători fericite!

Una dintre bucuriile Crăciunului este să te gândeşti la persoanele speciale din viaţă, iar tu ești una dintre acele persoane minunate! Să ai un Crăciun fericit!

Pe la colţuri unii spun, că există Moş Crăciun. Că i-aţi scris şi c-o sa vină, să v-aducă-n pumni lumină! Lângă brad şi lângă foc, să v-aducă mult noroc!

MESAJE DE CRĂCIUN. De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri. MESAJE DE CRĂCIUN! CRĂCIUN FERICIT!!!

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL