Marius Manole spulberă PSD: "Suntem un fel de anticorpi. La un moment dat, VIRUSUL MOARE"

Tuesday, 12 February 2019, 17:18 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Actorul Marius Manole, unul dintre cei mai combativi protestatari la adresa regimului PSD-Dragnea, mai ales la adresa atacurilor date justiției de Guvern și Parlament, a fost invitatul lui Rareș Bogdan, marți seara la Realitatea TV.

Actorul Marius Manole a fost invitatul lui Rareș Bogdan la emsiunea "Jocuri de Putere" începând cu ora 21.00.

Marius Manole a explicat care este motivul care îl face să iasă constant în stradă și să protesteze împotriva acțiunilor Puterii:

"Suntem un fel de anticorpi. E adevărat că am obosit, dar, ca la un tratament, dacă-l faci și faci, la un moment dat virusul moare. La 10 august am trecut pe lângă moarte. Nu știam ce înseamnă gazele, am nimerit într-o mulțime, nu eram protejat, mi s-au învinețit buzele, nu mai puteam să respir, am fost împins afară din mulțime. Colega mea de teatru a leșinat. Pentru câteva sec am înțeles ce li s-a întâmplat oamenilor din Colectiv și cum e să mori așa, deodată. De ce a făcut asta Guvernul? Pentru că ne-am adunat acolo câteva mii și ne-am exprimat punctul de vedere?! Și dacă nu aveam dreptate, tot trebuia să fim lăsați, altfel ne întoarcem în dictatură, în comunism... Eu știu cine este vinovat. Am schimbat un Iordache cu un Tudorel, cam asta am făcut noi din 89 încoace. De ce e nevoie ca eu, un actor, în loc să stau la teatru, să fie pe stradă să strâng 1 milion de semnături pentru Fără penali? Și apoi ei să vină și să îmi spună că nu sunt bune. Dacă sunt atât transparenți, dacă spun că nu sunt hoți, de ce nu lasă Legea Fără penali să treacă?", a spus Marius Manole.

"La 21.00 Marius Manole spulbera PSD!
Diseara la 22.00 va fi in Direct Presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici, Octav Bjoza, alaturi de Valeriu Turcan, Ioana Ene Dogioiu, Stefan Vlaston, Vergil Chitac", anunță Rareș Bogdan pe Facebook.

Marius Manole a criticat în repetate rânduri direcția în care duce PSD-ALDE România: "Trăim într-o perioada în care țară noastră se află într-o mare primejdie. Lucrurile au luat-o razna și se pare că ne îndreptăm cu pași rapizi către comunismul de care cu greu am scăpat în 89", este mesajul lui Marius Manole de la sfârșitul anului trecut.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri