Coronavirus - România: 118054 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Marian Iordache, consilier județean și fost primar al orașului Medgidia, a MURIT în timpul mesei

Sunday, 13 September 2020, 22:17 Sursă: Realitatea.NET

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis că duminică, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Medgidia au fost sesizaţi de către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă despre faptul că un bărbat, de 59 de ani, din municipiu, a decedat, ca urmare a înecarii acestuia cu alimente în timpul mesei. 
"Politisti din cadrul Politiei municipiului Medgidia au fost sesizati, duminica, 13 septembrie a.c., in jurul jurul orei 19.40, de catre un echipaj al Serviciului de Ambulanta despre faptul ca un barbat, de 59 de ani, din municipiu, a decedat, ca urmare a inecarii acestuia cu alimente in timpul mesei", anuntță IPJ.
 
De asemenea, reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă au precizat că duminică seara a fost primit un apel la 112 care anunţa că un bărbat din Medgidia s-a înecat cu un bol alimentar. Operatoarea care a preluat apelul a sfătuit familia să-i facă bărbatului manevra Heimlich, care se aplică în astfel de cazuri, şi a trimis un echipaj la adresa respectivă. În momentul când au ajuns cadrele medicale la faţa locului, bărbatul se afla în stop cardiorespirator.
Citiți continuarea pe realitateadeconstanta.net
 

Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL