Coronavirus - România: 116415 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Marcel Vela, ANUNȚ despre amenzile de la priveghiul interlopului Emi Pian

Thursday, 06 August 2020, 00:40 Sursă: realitatea.net

Autor: Ioana Stanescu

 

„S-au aplicat 60 de amenzi, inclusiv lui Florin Salam. Dacă sunt acum mai multe de 50 de persoane, se vor da amenzi. Garantez acest lucru. (...) Poliția și jandarmeria sunt acolo pentru a supraveghea zona, sunt în misiune, ca prevenție. (...) Elicopterul care a supravegheat zona este în misiune, are dispozitive de monitorizare pentru a identifica orice grup mai mare de oameni", a declarat Marcel Vela, miercuri seară, la un post TV.

Imediat după declarația ministrului, poliţiștii și jandarmii au intervenit pentru dispersarea celor prezenți la priveghi.

Până la ieșirea publică a ministrului de Interne, Poliția, aflată la casa lui Emi Pian, nu a sancționat pe nimeni, asistând la nerespectarea regulilor fără a-i atenționa pe cei care nu poartă mască sau nu respectă distanța fizică.

„Nu suntem acolo să dăm amenzi, asistăm la un eveniment trist. Ține de conștiința fiecărui polițist”, declara, miercuri după amiază, președintele Federației Sindicatelor din Poliție Sed Lex, Florin Vîlnei, cu câteva ore înaintea intervenției ministrului Marcel Vela.

Florin Mototolea, zis Emi Pian, liderului clanului Duduianu, a murit după ce a fost înjunghiat, în noaptea de luni spre marți, în urma unui conflict între mai multe persoane, în sectorul 6 al Capitalei.

Funeraliile liderului clanului Duduianu se vor desfășura pe durata a patru zile.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL