Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Marcel Vela, anunț de ultimă oră despre intervenția jandarmilor la metrou: "Nu au avut altă soluție decât de a interveni ferm"

Saturday, 03 October 2020, 17:51 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Istratie Dan

Iată ce spune Marcel Vela despre scandalul momentului:

Ieri, meciul dintre Dinamo 2 și CSA Steaua era programat fără spectatori, dar anumite persoane, mânate, poate, de ură și frustrare, au hotărât să transforme acest eveniment sportiv într-o luptă de stradă. Un suporter își susține echipa favorită cu fair-play. El nu vine dotat cu cuțite și pregătit de a crea dezordine socială și haos la un meci fără spectatori.

În primul rând, prezența acelor suporteri, în zona Ștefan cel Mare, la acea oră, nu era justificată sub nicio formă. Singurul motiv erau luptele de stradă și dezordinea, pentru a-și  consacra poziția de lideri în rândul huliganilor. Prezența Jandarmeriei Române în zonă a fost de a opri această răfuială. A fost o măsură preventivă, de a contracara orice formă de violență stradală.

În momentul în care huliganii s-au manifestat violent în zona stației de metrou, agresând doi jandarmi și amenințând alți oameni, forțele de ordine nu au avut altă soluție decât de a interveni ferm și de a extrage din public persoanele violente. În acea zonă se aflau familiile, copiii și prietenii noștri.  Nu permitem și nu vom permite ca aceste grupări violente să pună stăpânirea pe străzi, pe fenomenul sportiv. Huliganilor le-am dat ieri un cartonaș roșu! Acest comportament nu trebuie tolerat într-o societate normală!", scrie Marcel Vela pe Facebook.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL