Coronavirus - România: 191102 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Marcel Ciolacu reacționează după noile restricții anunțate: ”N-am auzit nimic să se vorbească de păcănele, dar avem o problemă cu bisericile?”

Monday, 05 October 2020, 21:40 Sursă: Realitatea.NET

„Eu sunt blocat. Am tras o singură concluzie: că trebuie să ne spălăm pe mâini și să purtăm masca. În rest, nu am înțeles absolut nimic. Trebuie să îi amendăm pe oamenii care nu respectă și să le închidem activitatea 30 de zile. Deci, îi băgăm în faliment total? Guvernul a decis să avem alegeri, să deschidem școlile pompieristic. N-am auzit nimic să se vorbească de păcănele, deci stați liniștiți. Dar avem o problema cu bisericile? Domnule, este un dezastru. Toate măsurile sunt electorale”, a declarat Marcel Ciolacu, la un post TV, luni seara.

Secretarul de stat Raed Arafat a anunțat luni seara, la Palatul Victoria, că evoluția epidemiei de coronavirus impune apariția unor reguli noi, înclusiv în ceea ce privește evenimentele religioase.

"Referitor la organizarea sărbătorilor religioase, aceasta este permisă numai localnicilor, fără participarea pelerinilor din alte localități. Este extrem de necesar. Riscul major nu este numai participarea, ci și pe durata transportului. Dacă se stă într-un autocar ore în șir, este suficient să fie infectată o singură persoană și toți să se infecteze. Sper ca populația să ne înțeleagă", a spus Raed Arafat.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL