Coronavirus - România: 422852 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Accident cumplit în Suceava. Mamă şi fiică, spulberate de o basculantă

Thursday, 30 July 2015, 14:50 Sursă: REALITATEA.NET

Cele două femei - fiică şi mamă - care au rămas încarcerate între fiarele unei maşini după ce autoturismul a fost lovit de o basculantă, în Suceava, au murit, potrivit monitorulsv.ro. Accidentul a avut loc în jurul orelor 10.45, pe E 85, la ieşirea din Suceava spre Fălticeni.

Din primele cercetări, basculanta cu numere de Sălaj a intrat pe contrasens şi a lovit în plin autoturismul şofat de o tânără de 27 de ani, care era însoţită de soţul ei, de copilaşul lor de nici 2 ani, precum şi de mama ei. În urma impactului, maşina a fost aruncată în afara şoselei, la câţiva metri de carosabil.

Un echipaj de la descarcerare a scos cele două femei dintre fiarele maşinii, apoi medicii de la SMURD şi de pe Ambulanţă au preluat toate cele patru victime pentru a le transporta la spital, dar femeile au fost declarate decedate, la scurt timp. Copilaşul aflat în maşină a suferit mai multe traumatisme, în timp ce tatăl lui a scăpat cu leziuni uşoare.

Şoferul basculantei a explicat că un alt conducător auto a frânat brusc şi a virat la dreapta, iar el nu a mai avut timp să oprească.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL