Coronavirus - România: 28166 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

LUPTĂ pe viaţă şi pe moarte între un cioban şi un bătrân de 73 de ani, din Arad. Ce s-a întâmplat

Tuesday, 16 September 2014, 21:38 Sursă: REALITATEA.NET

Anchetatorii trebuie să desluşească iţele unui scandal care s-a finalizat cu un cioban care a ajuns la spital cu abdomenul tăiat. Şi asta pentru că fiecare persoană implicată în scandal are varianta proprie. Povestea începe cu ciobanul care îşi plimba oile în zona balastierei din Micălaca. Acesta spune că animalul de companie al bătrânului de 73 de ani, un câine foarte periculos, i-ar fi atacat oile.

„Nu a fost prima dată când s-a întâmplat aşa ceva. Acum trei ani am avut aceeaşi problemă. Aşa că m-am dus la uşa omului să îi spună să îşi închidă câinii, după care am plecat. La un moment dat, am auzit pe femeia bătrânului că strigă . Când m-am întors, bătrânul era cu un hârleţ în mână şi m-a lovit cu el în cap. După aceea nu mai ştiu ce s-a întâmplat”, a povestit ciobanul de pe patul de spital.

De cealaltă parte, bătrânul are varianta lui: „Eu nu îl cunosc pe omul ăsta. A venit la mine acasă, a sărit gardul, a intrat înăuntru având un cuţit mare în mână şi m-a ameninţat că pe mine mă omoară, iar pe baba mea o violează. Am luat un par şi l-am lovit de vreo două ori. El a plecat, iar la ieşire a alunecat pe un linoleum şi a căzut. S-a ridicat şi a plecat mai departe cu oile. După aceea am auzit că l-a dus salvarea la spital. Au venit la mine nişte poliţişti, ne-au încătuşat şi pe mine şi pe babă şi ne-au dus la declaraţii. Atât. Eu nu l-am tăiat. Şi nu l-am lovit cu hârleţul. Dacă îl loveam cu hârleţul, acum era mort”.

Bătrânul de 73 de ani spune că, cel mai probabil, ciobanul s-a împlântat singur în propriul cuţit când ar fi alunecat. Aşa că oamenii legii trebuie să descopere acum cine minte şi cine spune adevărul.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL