Ludovic Orban, făcut praf de un fost colaborator: "Bai nea chitaristu', du-te tată acasă"

Sunday, 02 June 2019, 21:09 Sursă: REALITATEA.NET

Adrian Thiess spune că "personajul penibil" de la șefia PNL l-a rugat să se ocupe la un moment dat de campania sa.

Despre Orban, Thiess spune că stie "atat de multe incat doar sa mentionez 10% din "insider information', l-ar pune direct pe butuci ca pe o Dacia 1110 asa cum l-a descris alt personaj pe care nu il simpatizez in mod deosebit, Victor Ponta".

Ludovic Orban este acuzat de fostul coordonator de campanii electorale că are "sechele mai mari decat escrocul ala de Dragnea":

"Am coordonat campanii electorale. Multiple. Le-am castigat pe absolut toate. Cu exceptia uneia pe care am abandonat-o dintr-un simplu motiv. Mi-am dat seama de puerilitatea candidatului. Si asta relativ repede.

Sunt insa revoltat sa vad zilele acestea un personaj penibil. Un personaj care m-a rugat sa ma ocup la un moment dat de campania sa. Un personaj despre care stiu atat de multe incat doar sa mentionez 10% din "insider information', l-ar pune direct pe butuci ca pe o Dacia 1110 asa cum l-a descris alt personaj pe care nu il simpatizez in mod deosebit, Victor Ponta.

Bai nea chitaristu', tu nu ai mai niciun merit in ceea ce priveste alegerile europarlamentare. Esti un chitarist mediocru cu sechele mai mari decat escrocul ala de Dragnea. Dar macar ala e la Rahova. Tu esti in Modrogan 1 si ne uimesti cu mediocritatea ta fantastica.

Mai stii cand te inregistra Urdareanu cand il rugai sa isi dea un picior in cur? Metaforic evident. Daca ma rugai pe mine iti dadeam doua si o pereche de palme.

Du-te tata acasa, intarca cainele ala mioritic, canta la chitara pentru Misu Pricopsitu si Madalina stii tu cine si lasa naibii tara asta odata sa aiba o sansa. Am zis", a scris Adrian Thiess pe Facebook.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ