Lovitură dură pentru PRO TV. Amenzi pentru "Românii au talent" şi "La Măruţă"

Tuesday, 21 April 2015, 18:40 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

În cazul La Măruță a fost vorba despre opt emisiuni din perioada 5 – 21 ianuarie. Emisiuni în care a apărut Beyonce de România, îmbrăcată extrem de sumar, la un control pentru a-și face operații estetice, dar și un scandal în care este implicat manelistul Marian Mexicanul. În plus, membrii au considerat că în cadrul emisiunii La Măruță s-a făcut publicitate mascată la cabinetul medicului care i-a făcut lui Beyonce de România mai multe operați estetice.

În emisiunile La Măruță, pe lângă goliciunea afișată în repetate rânduri de Beyonce de România, emisiunea a prezenta și un scandal din familia lui Marian Mexicanu, în care s-au folosit exprimări precum: „Handicapatul acela de Edi”, „mincinoasă și nenorocită”, „nesimțito”, „dacă tu o iei pe zdreanța asta în brațe”, „cum tată, mă, pentru o curvă, pentru o zdreanță de femeie?”, „Ana ajunge la terapie intensivă dacă dau eu ochii cu ea”, „să naşti pe gură, pe gură vreau să naști”, „vagabontule”, ”fomistule”, potrivit paginademedia.ro.

Amenda a fost propusă de Radu Călin Cristea, membru CNA și a fost votată de șase membri: Monica Gubernat, Valentin Jucan, Viorel Vasile Buda, Dorina Rusu, Răsvan Popescu și Radu Călin Cristea. Radu Herjeu a fost împotrivă întrucât acesta a propus sancțiunea maximă, de 200.000 de lei, iar Lorand Turoș nu a fost de acord cu introducerea articolului de lege privind încadrarea emisiunilor.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: MEDIA