Coronavirus - România: 191102 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Lovitură dură pentru preotul Cristian Pomohaci. Ce a decis primarul Bistriţei

Thursday, 29 June 2017, 12:31 Sursă: REALITATEA.NET

Decizia vine ca urmare a acuzaţiilor aduse săptămâna trecută preotului de o publicaţie din Cluj, potrivit cărora Cristian Pomohaci ar fi încercat să corupă sexual un tânăr care la acea dată ar fi fost minor, acuzaţii care sunt anchetate în prezent de poliţişti şi procurori.

Primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu, s-a declarat "şocat" de informaţiile făcute publice şi spune că a cerut Centrului municipal de cultură să nu semneze contractul cu Cristian Pomohaci.

"Eu cred că civilizat este să păstrăm o anumită reţinere, dar, pentru orice eventualitate, am cerut Centrului municipal de cultură să nu semneze contractul cu Cristian Pomohaci, având în vedere situaţia delicată în care este. Îmi exprim, pe de o parte, totala surprindere, şocul chiar pe care l-am avut când am citit, părerea de rău că un interpret de muzică populară foarte celebru, un preot este în această situaţie. Sper ca adevărul să nu fie cel pe care l-am auzit, să fie totuşi o greşeală sau, cum se spune, o făcătură. Dar, pentru orice eventualitate, am luat această măsură", a spus Creţu.

Pomohaci ar fi trebuit să urce pe scena Târgului Mare al Bistriţei în data de 21 august, alături de Maria Dragomiroiu.Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL