Coronavirus - România: 695153 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

„Legile puterii” | Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan: Pesediștii mint, vor beneficia de pensii speciale

Tuesday, 24 November 2020, 22:23 Sursă: realitateadebucuresti.net

Autor: Ioana Stanescu


„E o minciună că nu beneficiază de pensii. Ei, pentru a nu beneficia de aceste pensii, trebuie să le fie validate demisiile de plenul Parlamentului, și după asta, trebuie să facă un document prin care în momentul în care intră în pensie să spună <renunț la această pensie>. Altfel, nu este valabil, este doar o prosteală~, a declarat Rareș Bogdan. 

Liberalul acuză Avocatul Poporului și Curtea Constituțională a României că au blocat în mod repetat toate demersurile Partidului Național Liberal de a elimina pensiile speciale.

„Pentru a bloca un eventual demers al Guvernului Orban, de a veni cu o Ordonanță de urgență de tăiere a pensiilor speciale, Curtea Constituțională a jucat politic și a amânat momentul în care să se exprime pe pensiile speciale până după alegeri”, a declarat europarlamentarul PNL. 

„Domnul Ponta, Domnul Gabriel Oprea și tot ceilalți, ei au venit cu pensiile speciale,” susține Rareș Bogdan.

Declarațiile vin în contextul în care președintele PSD, Marcel Ciolacu, liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, dar și aleșii USR au anunțat că vor demisiona din Parlament pentru a nu beneficia de pensii speciale, mai scrie realitateadebucuresti.net.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL