Coronavirus - România: 3613 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Leacuri şi remedii de la bunica pentru mâini şi picioare reci

Tuesday, 20 September 2016, 13:26 Sursă: REALITATEA.NET

Coacăze negre

Aceste mici fructe uşor acrişoare curăţă vasele de sânge şi astfel fluxul sanguin va fi facilitat. Poţi consuma fructele proaspete sau poţi bea zilnic ceai din coacăze negre şi flori.

Ardei iuţi

S-a observat că unele condimente iuţi, cum sunt ardeii stimulează circulaţia sângelui. Pe lângă aceasta, ardeii iuţi întăresc venele şi capilarele vaselor de sânge şi curată arterele de eventuale cheaguri sau de depozite de grăsime. Este recomandat să consumi cât mai des ardei iuţi sau să-ţi condimentezi preparatele cu pudra de ardei iute. De asemenea, pune puţină pudra de ardei iute în ulei de măsline şi masează extremităţile.

Ginkgo Biloba

Această plantă a fost folosită încă din cele mai vechi timpuri pentru a îmbunătăţi circulaţia sângelui. Mai mult, ajută la stimulează circulaţia sângelui către creier şi grăbeşte vindecarea varicelor. Cel mai eficient este extractul de ginkgo biloba, dar pentru a stabili dozele este bine să ceri sfatul unui medic specialist.

Ghimbir

Pe lângă faptul că este de folos celor care au probleme digestive şi combate senzaţia de greaţă, ghimbirul facilitează circulaţia sângelui. S-a constatat că cei care consumă în mod regulat ghimbir au o circulaţie mai bună a sângelui, în special la extremităţi. În plus, bea câte două căni de ceai de ghimbir pe zi şi vei vedea repede diferenţa.

Usturoi

Deoarece usturoiul îndepărtează depozitele de grăsime care se acumulează pe vene şi artere, sângele va circulă mai repede şi va ajunge şi la extremităţi. Poate fi adăugat în preparate, dar la fel de eficient este şi dacă înghiţi doi căţei de usturoi dimineaţă, pe stomacul gol.Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL