Terapia uimitoare care vindecă peste 100 de boli. Ce sunt lacrimile viţei de vie

Wednesday, 26 April 2017, 16:07, Sursă: REALITATEA.NET

Lacrimile viţei de vie sunt un veritabil medicament de primăvară care vindecă o mulţime de boli. Iată cum le poţi folosi!

Adaugă părerea ta

Bunicii noştrii spunea că cine bea primăvara "lacrimi" de viţă-de-vie nu va plânge deloc până la sfârşitul anului şi va avea noroc şi belşug în casă. De aceea, ei strângeau în sticluţe, pe care le legau la capătul ramurilor tăiate, şi apoi le foloseau în scopuri terapeutice.

Lichidul ce se scurge primăvara din tulpinile viţei de vie după tăiere este de leac. Această sevă conţine substanţe antioxidante şi antiinflamatoare puternice, care te pot ajuta să scapi de ulcioare în zona pleoapelor, să-ţi fortifici imunitatea, să lupţi cu pietrele la rinichi, să stimulezi funcţia fierii și să combaţi acneea.

Lacrimile viţei de vie contribuie la întărirea sistemului imunitar, deoarece conţin viniferin, un antioxidant a cărei acţiune este de 60 de ori mai puternică decât puterea antioxidantă a vitaminei C.

Seva este un medicament natural cu proprietăţi antihemoragice, antinflamatoare şi nontoxice. Efectul antiseptic al lichidului creşte rezistenţa pielii contra infecţiilor, scrie unica.md.

Lacrimile viţei de vie se obţin prin tăierea cu foarfeca de vie a coardelor în diagonal, pentru a obţine o suprafaţă mai mare de scurgere, după care se fixează o sticluţă curată la capătul tăiat. Seva se colectează primăvara, din momentul în care via începe să înverzească.

Alte articole din: SĂNĂTATE