La ce trebuie să fii atent când cumperi un televizor

Tuesday, 25 February 2014, 11:29 Sursă: REALITATEA.NET

1.Nu lua in seama etichetele din magazine

De cele mai multe ori, managerii magazinelor de IT&C din Romania trec cu litere mari caracteristici pe care produsul nu le are. E o stratagema importata din Occident.

Ca sa nu te trezesti acasa ca LED-ul full-HD 1920X1080 pixeli este de fapt un HD ready la 1368X768 pixeli, solicita vanzatorului sa iti dovedeasca cu acte acest lucru.

Unii comercianti «uita » sa prezinte fisa tehnica a produsului la achizitie, mizand pe faptul ca multi clienti intra in “febra” cumparaturilor si uita sa se informeze.

2. Verifica produsul pe internet

Ar fi important sa verifici produsul si pe site-ul producatorului. Astfel vei stii daca nu cumva ai de-a face cu un alt televizor dintr-o generatie mai veche, vandut la un pret mai mare. In plus, compara preturile intre mai multi retaileri. Vei observa diferente semnificative, in unele cazuri de cateva sute de lei.

3. Pretul ridicol de mic ascunde capcane

Nu cumpara, neaparat, cel mai ieftin produs. Un pret “promotional” suspect de mic pentru un produs care la alte magazine costa semnificativ mai mult inseamna ca este ceva necurat la mijloc. Pot fi produse folosite si resigilate sau unele care au defecte de fabricatie.

Ce alte sfaturi sunt importante, vezi pe GadgetReport.ro


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL