Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

LA CE SUNT BUNI EUROPARLAMENTARII şi LACRIMA ROMÂNEASCĂ DIN TIRASPOL

Thursday, 06 February 2014, 13:47 Sursă: REALITATEA.NET

În această seară, de la ora 22.00, Rareş Bogdan analizează la “Jocuri de Putere” eurolista PSD, primul partid care a decis pe cine trimite la tăvăleală în confruntarea electorală care va reprezenta cel mai bun barometru al prestaţiei USL de la câştigarea alegerilor. Cu ce se laudă eurodeputaţii care au şansă să prindă încă un mandat? Cât de bine au făcut ei României?

Iar de la ora 23.15 ne întoarcem acasă la Tiraspol, acolo unde unde directorul unui liceu românesc a fost arestat deoarece gândeşte, vorbeşte şi iubeşte româneşte. Veţi află detalii cutremurătoare despre miliţiile separatiste susţinute tacit de Moscova, grupări paramilitare care ne trec fraţii printr-un război psihologic menit să le spele creierul, pentru a-şi uita vatra.

Dar şi care sunt gândurile unor români care poartă în piept o inima cât un cozonac în speranţa că vor sputea spune în curând, fără teamă de fi arestaţi, “Basarabia e România!” şi EXCLUSIV de ce cea mai puternică misiune diplomatică de la Tiraspol este cea a Ungariei? Există vreun gând al unor "homosovietici" să se trateze în Europa la pachet problemele Transnistriei şi Transilvaniei?

Numai la “Jocuri de Putere”, cu Rareş Bogdan de la 22.00!

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL