KLAUS IOHANNIS PREŞEDINTE. Prima Doamnă a României, VIDEO EMOŢIONANT. Cum a fost PRIMITĂ de elevi

Monday, 17 November 2014, 14:15 Sursă: REALITATEA.NET

KLAUS IOHANNIS PREŞEDINTE. Soția lui Klaus Johannis și-a ținut orele de engleză de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr", după orarul prestabilit. A avut, însă, parte de surprize din partea elevilor săi, scrie Turnul Sfatului.

Copiii din clasa a IX-a C, profil chimie-biologie bilingv, unde este diriginte, i-au pregătit un buchet de flori și au așteptat-o în clasă cu mai multe mesaje notate pe tablă, printre care "Klaus Johannis președinte", "Santa Klaus is coming to Cotroceni" și "Ține minte 3 cuvinte: Klaus Johannis președinte". În momentul în care a intrat în sala de clasă, copiii s-au ridicat în picioare și au început să intoneze imnul României. Elevii au pus, apoi, în boxe, melodia formației Queen, "We are the champions".

Carmen Johannis a fost foarte emoționată și a explicat de ce a hotărât să rămână la Sibiu și nu să aștepte rezultatele alegerilor la București. "Mie îmi place să petrec momentele importante alături de oameni dragi. Iar elevii mei îmi sunt cei mai dragi", a spus Carmen Johannis. Prima doamnă s-a referit și la rezultatele obținute la soțul ei. "Nimeni nu ne dădea nicio șansă și uite că am reușit. Dovadă că în România se apreciază bunul simț și decența. Aseară am avut nevoie de mult timp până să îmi dau seama cu adevărat de ce am realizat. Eu întotdeauna l-am susținut pe Klaus, în proiectele în care a crezut", a mai spus Carmen Johannis.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL