KLAUS IOHANNIS PREŞEDINTE. Moise Guran, despre REZULTATUL ALEGERILOR PREZIDENŢIALE 2014

Monday, 17 November 2014, 09:24 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

KLAUS IOHANNIS PREŞEDINTE. Moise Guran a comentat rezultatul alegerilor prezidenţiale, pe blogul său.

"S-a demonstrat încă o dată – nu pot ei fura cât puteţi voi vota. Prezenţa masivă la vot atât în ţară cât şi în străinătate (470 de mii de voturi afara, Dumnezeule!) reprezintă adevăratul semnal de schimbare al clasei politice. Pe care trebuie să îl recepţioneze corect şi noul preşedinte al României…

Încerc să fiu foarte puţin critic cu dl Iohannis acum, la începutul mandatului domniei sale, să-i acord o perioadă de acomodare. Ea se va termina la primul gest politic pe care îl va face, gest pe care îl aştept însă cu răbdare.

Klaus Iohannis a luat peste 6 milioane de voturi în turul al doilea, adică mai mult decât dublu decât în primul. Şi asta deşi n-a convins pe nimeni că ştie Constituţia, n-a convins că înţelege contextul extern complicat, n-a convins că are o viziune economică ce ar putea scoate ţara din ambiguitatea pseudoprogresistă în care se târăşte din 1989(şi, de fapt, această ambiguitate a început pe la începutul anilor 80).

Mai mult de jumătate din voturile primite de domnul Iohannis sunt voturi anti PSD, nici măcar anti Ponta, căci sunt voturi împotriva hoţiei. Adevăratul câştigător al alegerilor este DNA-ul, căci el i-a adus domnului Iohannis mai multe voturi decât a luat în primul tur.

Vezi mai multe pe biziday.ro.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ