Klaus Iohannis: ”Eu sunt cu PSD în război, nu în competiţie electorală”

Saturday, 16 November 2019, 16:44 Sursă: Realitatea.NET

Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, la Bistriţa-Năsăud, că se află în război cu PSD-ul, nu într-o competiţie electorală.

Adaugă părerea ta

"Vă amintiţi că am mai avut câteva prezenţe în campania electrorală şi le-am spus oamenilor: \"Dragii mei, eu nu sunt cu PSD-ul într-o competiţie electorală, eu sunt cu PSD-ul în război\". Noi suntem cu PSD-ul în război, pentru că ei au fost răi cu românii.

PSD a guvernat împotriva românilor, PSD a venit la putere cu promisiuni mari şi nici nu au ajuns bine în Palatul Victoria şi au început să încerce să subjuge justiţia, să acapareze marile sisteme publice. PSD-ul a atacat democraţia din România", a spus Klaus Iohannis. 

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, tot la Bistriţa, că este pentru alegerea primarilor în două tururi, dar că este nevoie de discuţii politice în Parlament pe această temă.

"Eu sunt clar pentru alegerea primarilor în două tururi. Este evident nevoie de discuţii politice şi la nivel de Parlament, dar dacă ar fi după opţiunea mea, aş merge clar pe două tururi. Aşa este cel mai corect, aşa au comunităţile şansa reală să aleagă pe cel mai bun", a afirmat Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis se află sâmbătă în judeţul Bistriţa-Năsăud în cadrul turneului electoral pe care îl desfăşoară pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale. 

Comentarii Existente
2019-11-16 16:49:49
Oprea

Ciolanis declară război PSD unul dintre partidele politice care apără proprietatea privată a cetățenilor nu ca PDL care a furat banii bugetarilor și pensionarilor Ai siktir iohanis.

2019-11-16 17:24:50
FARA ALOGENI IN FUNCTII PUBLICE !

alogenul e in razpoi cu poporul nostru ! mars ! la inchisoare pe viata cu acest parazit !

2019-11-16 17:25:05
FARA ALOGENI IN FUNCTII PUBLICE !

CE URMARESTE ALOGENUL PARAZIT PRIN DEZBINAREA, SFIDAREA SI URA LUI IMPOTRIVA NOASTRA, DACA INCERCAM SA SCHIMBAM STATUTUL DE COLONIE BANANIERA ? SPARGEREA ROMANIEI ! POSTAREA AMIRALULUI MARIAN IOAN: "...mincinoși ăștia care au zis că refuză să participe la vreo dezbatere! Aud că idolul românesc va participa, totuși, la o dezbatere, pe care chiar el însuși o va și organiza. O dezbatere … cu el însuși. Te pomenești că se ia la întrebări în legătură cu impozitul pe banii din meditații, în legătură cu casele obținute prin escrocherii, în legătură cu participarea la traficul de copii! Că, doar nu s-o autoîntreba cum a fost cu blocarea activității guvernamentale, sau de ce n-a vrut să semneze decretul de destituire a ăleia care primise lista cu ce să facă la ministerul justiției din România, ca să le iasă jocurile firmelor străine, sau cum de România a suferit numai înfrângeri în planul relațiilor externe, care sunt chiar apanajul lui. Că, vorba aia, el și-a făcut datoria și a vorbit numai în limbi străineze. Sau, de aia or fi crezut celelalte state că el nu reprezintă România și n-au dat doi bani pe el?!?..." https://www.flux24.ro/fost-sef-al-informatiilor-militare-despre-iohannis-are-guvernul-lui-are-armata-lui-alelalte-structuri-erau-ale-lui-ca-si-el-fusese-colaborator-destoinic-al-lor-inca-dinainte-de/

2019-11-16 17:25:35
FARA ALOGENI IN FUNCTII PUBLICE !

CE URMARESTE ALOGENUL PARAZIT PRIN DEZBINAREA, SFIDAREA SI URA LUI IMPOTRIVA NOASTRA, DACA INCERCAM SA SCHIMBAM STATUTUL DE COLONIE BANANIERA ? SPARGEREA ROMANIEI ! POSTAREA AMIRALULUI MARIAN IOAN: "...De ce participă la dezbateri cei care participă? Ca să spună lumii ce gânduri, ce intenții, ce planuri au ei, cu intenția declarată de a-i convinge pe oameni să-i voteze. Păi ce să spună idolul românesc, când el are un singur gând, acela de A SPARGE ROMÂNIA? El a mărturisit acest obiectiv încă de când a fost ales prima dată. Atunci, împins de la spate de unii care aveau nevoie de un paravan mare, s-a dus la dezbateri la două televiziuni, la care, din regie, i se șoptea în căști ce să zică, după cum au mărturisit chiar cei care-i șopteau. La acele dezbateri a participat și contracandidatul lui, care, la rândul lui, l-a invitat la alte două televiziuni. S-a dus idolul românesc? Nu s-a dus! De ce? Fiindcă alea două televiziuni erau din România, e adevărat, dar NU ERAU DIN ROMÂNIA LUI. Că, el nu poate trăi decât în România lui, condusă de un guvern al lui. Iar pentru a avea și România lui și guvernul lui, “A FOST NEVOIE SĂ MOARĂ OAMENI”. Atunci. Acuma, nu mai mor, ci sunt trimiși în misiune peste hotare să voteze acolo pentru el, desigur pe liste suplimentare.... Are guvernul lui, are armata lui, alelalte structuri erau ale lui, că și el fusese colaborator destoinic al lor, încă dinainte de …, nu-i mai rămâne decât să scoată oamenii în stradă să linșeze alți oameni. Apoi … trai nineacă! Case câte vrea, copii vânduți, minciuni pe bandă rulantă. Plus medalii. Desigur, străine...Până unde mergem cu orbirea?!?..." https://www.flux24.ro/fost-sef-al-informatiilor-militare-despre-iohannis-are-guvernul-lui-are-armata-lui-alelalte-structuri-erau-ale-lui-ca-si-el-fusese-colaborator-destoinic-al-lor-inca-dinainte-de/

2019-11-16 17:42:58
FARA ALOGENI IN FUNCTII PUBLICE ! FARA NEOCOMUNISMUL UE !

obsesie bolnava ! delir maxim ! Alogenul parazit acuza psd pentru problemele cu casele lui ! psd l-a obligat sa-si insuseasca case cu acte false ? acuza psd de dezastrul tarii in 30 de ani de „integrare”-dezintegrare occidentala ! numai psd a guvernat si e vinovat de cei 30 de ani de dezastru, de vanzare de tara la strain ? pai e cam egalitate…constantinescu 4 ani, basescu 10 ani, ciolos 1 an, iata 15 ani in care psd este responsabil pentru dezastru, iar 15 ani cine ? era bine cand semna cu psd protocoale pentru ciolan, pentru a favoriza jaful imobiliar catre nemtii lui in Sibiu ! oare acest individ ne ia de prosti? aceste evidente atat de clare sar in ochi oricarui om de buna credinta, aici nu e vorba de a tine cu psd, pentru ca se stie ca a facut mult rau si psd, dar totusi a pune totul in carca psd iar celalti sa se prezinte ca niste ingerasi, cand ei au facut la fel de mult rau tarii ca si psd, prin „valori” si „integrare”-dezintegrare occidentala, privatizari, liberalizari, investitori, stat minimal, stat de „drept”, „justite independenta”, politica „corecta”…totusi e prea mult, prea mult tupeu si sfidare pe fata ! mai ales ca dupa psd a mai ramas ceva, a incercat sa mai repare ceva din dezastru, nu i-a intrecut pe ceilalti alogeni si cozi de topor zisi liberali sau alti tradatori si vanzatori de neam care au ras tot, cu o ura nemasurata impotriva poporului, favorizand strainii, totul pentru straini, corporatii, banci si multinationalele occidentale : STATISTICA SOCANTA ! Marea hotie a fost si este practicata de straini ! http://www.cunoastelumea.ro/statistica-socanta-in-ultimii-27-de-ani-romania-a-fost-jefuita-de-33-ori-mai-mult-decat-ne-au-jefuit-3-imperii-in-530-de-ani-de-istorie-detalii/ „Deci, în ultimii 27 de ani, Imperiul Transnaţional(multinationalele, bancile, corporatiile,ussa, ue, nato, fmi, „valorile” occidentale)a scos din România o avuţie de 33 ori mai mare decât au scos toate imperiile, în 530 de ani, între anii 1415 şi 1945.”

2019-11-16 18:10:55
Daniel

intre 2001-2004 werner nu era in razboi cu PSD pentru ca: Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) a solicitat la numeroase instituții retrocedarea unor bunuri imobile intrând astfel ilegal în proprietatea a peste 8.600 de clădiri, terenuri și păduri, mai ales din Ardeal, în valoare de peste 18 miliarde euro. Pentru cele mai multe imobile, FDGR încasează anual, mai ales de la Statul Român, chirii și subvenții în sumă de peste 100 milioane euro. Iti cam pute nu este asa ? Oare ai impresia ca suntem toti romanii tampiti? Cand restituii statului roman 300 000 euro dobanditi ilegal.

2019-11-16 18:30:57
mihai

Banii din buget, nu sunt proprietate privata. Confuzie.

2019-11-16 18:35:20
Cristina

Razboinicul sangeros Johaniss!!!

2019-11-16 18:52:46
Paine si circ in Romanica

Nu-l vad bine pe hitleristul asta mic, fricos si usor retard. Se roaga de el o muiere sa zica la tv 2-3 vorbe si el un poate ca e in razboi. In razboi cu cine? Ca nu se vede bre. Razboi mut? Razboi psihologic? Care?

2019-11-16 18:58:38
Vlad

Asta merita o pereche de palme, nimeni nu a mai tratat romanii intr-un mod atat de infect si purtand razboaie interne pentru niste minciuni vandute unora. Daca-i este frica de Dancila atunci sa mearga la terapie sa se trateze si apoi sa vina sa reclame functia cum procedeaza toata Europa.

2019-11-16 19:28:22
ion

de ce nu esti in razboi cu coruptii cei care distrug padurile cu traficantii,

2019-11-16 19:35:57
Costin

Se intorc in mormant eroii din decembrie 1989. Parca in 2006 s-a desfiintat SIPA Acum avem campul tactic si judecatorii primesc plicuri galbene de la binomul DNA - institutii de forta pastorite de candidatul Iohanis. Sunt inca destui procurori ca Negulescu - Portocala in sistem, care fabrica dosare, falsifica probe si "paradesc" pe cine este incomod sistemului paralel. Puterea absoluta, corupe absolut! Asta e "normalitatea" tip Iohannis?

2019-11-16 19:53:09
Cornel

Parcă în 2009 era vorba că Johanis să fie premierul PSD dacă Geoană ajungea președinte, atunci de ce PSD era bun si azi nu mai este? Se vede că Johanis este un fel de Tăriceanu care a fost pe la toate partidele.

2019-11-16 23:47:19
Dinca Vasile

Sa speram ca inchei razboiul cu PSD, ca la Marasesti! Sa ti fie rusine iohanis! Auzi...in razboi! Sper ca duminica cealalta, sa ai parte de sloganul* Pe aici nu se trece!!!* Care atribtie a presedintelui prevede sa desfiintezi partide? Numai Hitler a desfiintat partide si a gazat evreii! Vrei si tu sa gazezi PSD-ul? Nu ti e rusine!!

2019-11-17 04:54:19
Paine si circ in Romanica

Lui Santa Klaus ii este frica de o confruntare cu Dancila.. Manutul fricos are acum Angajatori cu alte planuri , separatiste chiar, Arianul asta inainte lingea clantele pe la PSD si spera premier. Acum Soarta.... Fiecare cu pacatele lui, asta mare pampalau fricos mai e!

2019-11-17 09:20:00
Fara alogeni in functii publice ! Fara neocomunismul ue !

Dupa numai cateva zile de guwerner alogen, lupi in blana de oaie,  deja se confirma grija lor pentru straini, pentru multinationalele,  bancile si corporatiile occidentale : 1) alogenii si cozile lor de topor au anuntat marirea contributiei la megahotia numita pilon 2 de pensie privata, pentru a mari profitul bancilor straine ! Beneficiarul direct fiind bancherii si firmele straine care primesc moca niste bani (multi bani) de la stat, de la  contribuabili,  fara sa faca absolut nimic, avand pe stat drept partener de afaceri, in care statul, contribuabilul, nu castiga absolut nimic, dimpotriva iese in baguba uriasa !  https://www.economica.net/ministrul-muncii-vrem-sa-crestem-contributia-la-pilonul-2-de-pensii-dar-asta-nu-va-micsora-suma-aferenta-pilonului-1_175938.html 2) alogenii si cozile lor de topor au anuntat  vanzarea catre straini a sistemului strategic energetic national prin privatizarea  Hidroelectrica, beneficiarul direct fiind strainii care acapareaza moca un sistem strategic prin care poate sa dicteze si  sa influenteze cresterea preturilor necontrolat, sa afecteze direct poporul in caz de calamitati naturale,  conflict militar, devenind dependenti de straini !  https://www.national.ro/news/guvernul-orban-vinde-strainilor-sistemul-energetic-national-673277.html/ 3) alogenii si cozile lor de topor au anuntat  desfiintarea societatii comerciale de stat :  Casa de Comert Unirea,  magazinele in care producatorii autohtoni sa-si vanda produsele,  beneficiarul direct fiind producatorul strain, hipermarketurile, multinationalele, pentru ca nu  mai au  concurenta, poporul fiind intoxicat cu alimente otravite pline cu chimicale si de proasta calitate !  https://m.activenews.ro/stiri/Noul-ministru-al-Agriculturii-nu-vrea-aprozare-cu-produse-romanesti.-Casa-de-Comert-Unirea-creata-de-Daea-are-soarta-pecetluita.-Ludovic-Orban-„Vremea-gostaturilor-a-trecut-158691  

2019-11-17 09:29:03
Fara alogeni in functii publice ! Fara neocomunismul ue !

 Art. 80(1)"Președintele României reprezintă statul român și este garantul independenței naționale, al unității și al integrității teritoriale a țării" - Cum pot garanta  alogenii pentru independenta nationala cand politica lor de 30 de ani de "valori" occidentale a fost sa fim "pas cu pas", dependenti total de  corporatiile, bancile si multinationalele  occidentale, distrugand economia nationala pe motiv parsiv de "morman de fier vechi"? - Cum pot garanta  alogenii unitatea poporului cand politica lor in ultimii 30 de ani a fost  sa dezbine poporul si sa-l goneasca printre straini in occidentul imperialist "civilizat", prin "dezbina si stapaneste"  si "paine si circ" ? - Cum pot garanta alogenii integritatea teritoriala cand politica lor in ultimii 30 de ani a fost sa imparta tara in regiuni in care românii majoritari au devenit straini in tara lor si sant asupriti si batjocoriti de minoritari  cu "drepturile" lor, cu statul lor  "drept", cu "valorile" lor occidentale si "justitea" lor "independenta"  ?

2019-11-17 10:48:01
Constantin Gadea

CA O VIPERA SIREATA, CA O BABA FARA MINTE, VIORICA, DELOC BEATA, SUDUIE SI MINTE, MINTE. PE IOHANNIS IL ATACA CU BLAND GLAS TELEORMANEAN: CA NU STIE CE SA FACA, CA-I ANTIEUROPEAN, CA E HOT, SPUNE PUNGASA, CA E NAIBA, ANTICRIST, SI-ARUNCA APOI GOGOASA CA E MARE COMUNIST. CA LUPUL FLAMAND,CU BALE, INDUCE IN NOI FIOR: CA IOHANNIS ESTE MOALE, DAR SI MARE DICTATOR. VIORICA POAT-SA RAGA, CA NOI IL VOTAM MAI TOTI, SA NE SCAPE TARA DRAGA DE TRADARI SI PREA MULTI HOTI.

2019-11-17 11:14:38
Mircea

Ce panarama mai este si Iohannis asta? Jale mare pe el ca-l provoaca o muiere? O considera si proasta si tot ii e frica sa vorbeasca in public cu ea. ???

Alte articole din: POLITICĂ