Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

JUMĂTATE din măștile de pe piață sunt neconforme și nu oferă protecție la virus! Virgil Popescu: ”Sunt uimit și dezamăgit de calitatea produselor!”

Wednesday, 25 November 2020, 14:42 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Monica Vasilescu

”Sunt uimit și dezamăgit de calitatea produselor, a măștilor de protecție aflate pe piață în acest moment. Dacă v-aș spune că jumătate din măștile care se gasesc în comercializare în momentul de față nu ne protejează poate ziceti ca exagerez, dar asta este realitatea. Au fost oprite, s-au dat amenzi de 18 milioane de lei”, a declarat ministrul Economiei.

Virgil Popescu a făcut un apel ca românii să nu mai cumpere măști din material textil, deoarece acestea nu ne protejează de infecția cu SARS-COV-2.

Ministrul Economiei a venit și cu o veste bună: ELCEN va ieși din insolvență. Penalitățile companiei vor fi șterse, astfel încât aceasta va putea să facă împrumuturi ca să își poată plăti datoriile.
”ELCEN va ieși din insolvență. Am găsit soluția, se fac compensările astfel încât penalitățile să fie tăiate și ELCEN să iasă din insovență”, a afirmat ministrul.
”Este OUG generală: se sting debitele pe care le are o companie și se șterg penalitățile. Dacă își plătesc datoriile din urmă, se șterg penalitățile. Este o șansă dată tuturor companiilor de a deveni curate din punct de vedere al bugetului de stat”, a spus Virgil Popescu.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL