Coronavirus - România: 32535 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Judecător de la Curtea de Apel Ploiești, trimis în judecată pentru trafic de influență

Tuesday, 22 December 2015, 16:23 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit rechizitoriului întocmit de oamenii legii, în cursul anului 2008, Ștefan Fieraru, în calitate de judecător la Curtea de Apel Ploiești, a pretins și primit de la o persoană (denunțător în cauză), foloase materiale, constând în contravaloarea materialelor de construcție și manopera unor lucrări efectuate la două imobile deținute de magistrat și familia acestuia în municipiul Ploiești.

Inculpatul a mai pretins și primit și contravaloarea unei racle edificate în incinta unui cimitir din municipiul Ploiești, toate în valoare de 231.443 lei.

În schimbul acestor foloase, Ștefan Fieraru a promis denunțătorului că își va exercita influența pe lângă judecătorii din cadrul Tribunalului Prahova, care aveau spre soluționare o cauză penală în care denunțătorul avea calitatea de inculpat, în scopul adoptării unei soluții favorabile acestuia din urmă.

În cauză, a fost dispusă măsura asigurătorie a sechestrului asupra bunurilor mobile și imobile ce aparțin lui Ștefan Fieraru, până la concurența sumei de 231.443 lei.

Dosarul a fost trimis spre judecare Curții de Apel Ploiești, cu propunere de a se menține măsurile asigurătorii dispuse în cauză.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL