Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Jocuri de putere, cu Oreste Teodorescu: China pândește cu zâmbetul pe buze prăbușirea Occidentului

Wednesday, 01 April 2020, 17:09 Sursă: Realitatea.net

Fraților, istoria ne domonstreaza implacabil ca ignorarea dimensiunii politice in asemenea cazuri planetare ne condamna atât pe noi, cât și generațiile viitoare sa o trăiască din nou! Răspândirea haotica și globală a virusului cade pe umerii unor decidenți politici, incompetenți, corupti și chiar răuvoitori! Oricât de abila și pragmatica este propaganda chineza, dacă rămânem lucizi și analitici, putem identifica principalii vinovați in nucleul de conducere al partidului comunist de la Beijing!

Prima minciună a fost că noul virus nu infectează oamenii. Apoi, comuniștii au ordonat ca primele probe biologice să fie distruse și doctorii să fie reduși la tăcere. L-au persecutat pe doctorul care a dat alarma, creându-i o reputație de criminal.

Dar cel mai înspăimântător lucru este ca, in ciuda tuturor acestor evidente, China își revarsă propaganda comunista, în toată lumea, glorificând eficientă combaterii virusului, trimițând ajutoare defecte și inutile țărilor pe care le-a infectat! Vine cu împrumuturi cu dobânzi mici și cucerește incet teritoriul mental și afectiv al celor năpăstuiți! Și noi in România avem niște cozi de topor, idioți utili, jurnaliști, actori politici, foști ofițeri care incita de dimineața pana seara la ieșirea noastră din UE și NATO! Unii chiar nu se sfiesc de loc sa afirme public ca locul țării noastre este lângă China și Rusia, nu lângă decadentul și egoistul Occident!

Invitații de la ora 23.00 sunt: Dan Dungaciu, Iulian Fota, Costin Georgescu, Ion M Ionita și Răzvan Gheorghe!Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-04-01 20:47:11
Hamilton

Dacă se aduceau în Romănia teste rapide de Covid 19 azi s-ar fi cunoscut numărul real si nu cel imaginar de îmbolnăviri cu coronavirus în marile centre de îmbolnăvire ca Suceava, București, Arad, Timișoara.

2020-04-01 21:25:28
Găscă Viorel

Si de ce i-ai decorat? Că meritau după părerea ta!

Alte articole din: ACTUAL