Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Jocul video care stabileşte un nou record mondial de vânzări. Vezi trailerul

Wednesday, 04 June 2014, 15:13 Sursă: Mediafax

"Watch Dogs" a devenit astfel "cel mai bine vândut joc video nou în prima săptămână după lansare" şi, de asemenea, "jocul video cu cea mai bună lansare din istoria Ubisoft", a precizat acest grup francez într-un comunicat.

Grupul Ubisoft nu a precizat cifra de afaceri realizată de acest joc video până în acest moment, indicând însă faptul că preţul de vânzare al jocului este de 70 de euro în Europa.

"Cu un astfel de dinamism al vânzărilor şi graţie opiniilor pozitive ale jucătorilor, «Watch Dogs» a devenit jocul video inconturnabil al momentului", a declarat Geoffroy Sardin, directorul departamentului de Marketing şi Vânzări al Ubisoft EMEA, divizia grupului Ubisoft pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

Ubisoft a stabilit acest record pe baza datelor furnizate de cabinetele de expertiză NPD şi GFK şi a estimărilor interne valabile până la data de 3 iunie.

Grupul francez a fost nevoit să amâne pentru luna mai a anului 2013 lansarea jocului, programată iniţial pentru noiembrie 2013, întrucât a dorit să pună la punct o serie de detalii legate de acest proiect video în valoare de 70 milioane de euro, considerat crucial pentru viitorul companiei.

Lansarea la sfârşitul lunii mai a jocului "Watch Dogs" pe console şi PC-uri a fost însoţită de lansarea aplicaţiei însoţitoare gratuite, ctOS Mobile, care permite jucătorilor să pătrundă în universul jocului şi care a fost deja descărcată de peste 1 milion de ori.

În acest joc, utilizatorul, care preia rolul lui Aiden Pearce, un pirat cibernetic (hacker), străbate oraşul Chicago în căutarea persoanelor aflate la originea morţii nepoatei sale. Armele sale sunt talentul lui de hacker şi telefonul său inteligent, care îi permite să se infiltreze în reţeaua cibernetică a oraşului şi să îi spioneze pe locuitorii acestuia.

Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL